Jak obserwować kogoś na Pinterest

Zarejestrowałeś się i jesteś gotowy, aby upaść w króliczej norze Pinterest z 250 milionami innych użytkowników. Pierwszym krokiem jest obserwowanie znajomych i ulubionych influencerów, aby Twój kanał był pełen niesamowitych, interesujących rzeczy, które kochasz. Istnieje kilka sposobów obserwowania ludzi na Pinterest. Te wskazówki pomogą Ci rozpocząć pracę na stronie internetowej lub w aplikacji.

Jak obserwować znajomych na Pinterest

Jak śledzić ludzi na Pintereście 2

Za pomocą Pinteresta możesz łatwo śledzić wszystkich swoich znajomych. Wpisz nazwę użytkownika znajomego lub jego prawdziwe imię na pasku wyszukiwania. Twój znajomy powinien pojawić się w menu rozwijanym. Kliknij lub dotknij jego nazwy, a następnie kliknij Obserwuj u góry jego informacji profilowych.

Jak podążać za ukochanymi pinnerami

Jak śledzić ludzi na Pintereście Jeśli zobaczysz pinezkę, którą kochasz i chcesz obserwować konto, przejdź do opisu pinezki. Nazwa konta będzie znajdować się tuż przed opisem, a obok nazwy, którą możesz szybko stuknąć lub kliknąć, będzie przycisk Śledź . Przycisk zmieni kolor na szary i powie Po poinformować, kontynuacją był udany.

Jak odkrywać nowe osoby do obserwowania na Pinterest

Jak śledzić ludzi na Pintereście

Czasami Twój kanał może się zestarzeć i potrzebujesz nowych pinezek, aby ożywić. Na szczęście Pinterest ma narzędzie, które może pomóc Ci znaleźć tablice nowych osób, które mają te same zainteresowania, co Ty. Gdy jesteś na stronie, kliknij opcję Obserwowanie w prawym górnym rogu ekranu. Gdy dojdziesz do następującego ekranu, kliknij ikonę osoby ze znakiem plusa obok niej. Witryna lub aplikacja zasugeruje wówczas nowe tablice, które mogą Ci się spodobać. Po prostu kliknij śledź obok sugestii, które wyglądają interesująco.

Jak przestać obserwować osobę na Pinterest

Czy ktoś wypełnia Twój kanał pinezkami lub pinezkami, które Cię denerwują? Wyrzuć ich ze swojego życia, klikając lub stukając w jedną z ich szpilek i naciskając przycisk Śledzenie przy ich imieniu. Spowoduje to usunięcie obserwowania osoby. Przycisk zmieni kolor na czerwony i będzie zawierać napis Śledź, aby poinformować Cię, że anulowanie obserwowania się powiodło.